Search

Botomei a monopolizat atentia la Bursa locurilor de munca

 

 Afluenta de tineri, mai mare ca de obicei, la Bursa locurilor de munca, organizata astazi de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacau. Angajatorii au oferit 800 de locuri de munca, in marea lor majoritate pentru muncitori. Au participat in jur de 850 de oameni, in mare parte absolventi de liceu si facultate

 

Desi reprezentantii AJOFM Bacau au contactat peste 500 de firme pentru oferirea de locuri de munca somerilor din judetul Bacau, doar 70 de angajatori au raspuns invitatiei si au oferit oamenilor dornici de un loc de munca un loc prin care sa -si castige existenta. Cu toatea acestea 800 de locuri de munca au fost oferite somerilor – aproximativ 50 pentru cei cu studii superioare, 250 de locuri pentru cei cu studii medii, iar restul de 500 pentru absolventii de scoli profesionale sau pentru cei fara calificare. Standurile firmelor au fost vizitate de 850 de oameni, cei mai multi tineri, recent absolventi de liceu sau facultate. 

„Participarea a fost buna, oferta relativ buna, diversificata. Am constatat interesul crescut al tinerilor pentru a-si gasi un loc de munca, atentia lor pentru ofertele angajatorilor, si nu doar o trecere,  en-pasant, pe langa masutele firmelor„, ne-a spus Ioan Silitra, director executiv la AJOFM Bacau. Pentru cei care au fost acceptati de angajatori urmeaza proba dificila a interviului sau a probei de lucru.

Probabil cel mai vizitat stand de oferte a fost cel al cunoscutului avocat Vasile Botomei pentru locuri de munca la baroul de avocatura UNBR (in fapt propriul sau barou): „Am primit 60 de cereri pentru diferite servicii din cadrul baroului. Sunt foarte multumit de numarul cererilor”, a precizat Botomei.

Gabriel Pop





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

2 thoughts on “Botomei a monopolizat atentia la Bursa locurilor de munca

  1. Fosta "angajata"

    Am fost si eu una dintre acele cereri de angajare. Am si lucrat pentru Dl. Botomei in conditii cat se poate de rele. Am avut acces la orice document sau dosar, fara sa mi se ceara macar o copie dupa cartea de identitate si am ramas socata de naturaletea cu care Dl. Av. isi batea joc de dosarele oamenilor, fara sa le acorde cea mai mica atentie. Inaintea mea au mai fost multe d-soare pentru acelasi post, trimise, ca si mine, de AJOFM. Motivul pentru care am renuntat este lipsa de seriozitate a Dlui Av. Botomei. Acesta nu angajeaza in forma legala, nici cu contract de munca, nici de colaborare, nimic, are asteptari foarte mari (mai exact o persoana care sa lucreze 10 ore/zi la curatenie, secretariat, it, consiliere, traduceri, comunicate de presa etc) si ofera un salariu de 800 Ron.
    Din pacate, pe cat de multe d-soare au fost inaintea mea, pe atat de multe au urmat si dupa plecarea mea, in aceleasi conditii.
    Deoarece cei de la AJOFM, cunoscand situatia, continua sa trimita somere pentru „angajare”, este de datoria mea sa las acest mesaj; poate cineva inainte de a se prezenta la interviu va cauta informatii pe internet. De asemenea, as dori sa dau de ganditi si saracilor oameni care, vazand scris mare „Avocatul Poporului” vin plini de speranta la biroul Dlui Botomei. Nu o mai faceti!!! Am fost invatata de Dl. Av. sa acord importanta doar oamenilor cu bani si sa ii taxez in functie de marimea portofelului. Asta nu inseamna sa las din pret niciodata, ci doar sa adaug oriunde se poate si, neaparat, sa nu tai chitanta. smile

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *