Search

USL Bacau si dilemele de final. Senatorul Mardare afara din joc….

In aceaste zile se finalizeaza lista pe care Uniunea Social Democrata din Bacau o va prezenta miercuri seara pe Arena Nationala, unde se asteapta peste 70.000 de simpatizanti ai culorilor rosii si galbene.

 

Ambele tabere, PSD si PNL Bacau sunt in dilema de final: „Cine are mai multe sanse dintre X sau Y sa obtina victoria in colegiul Z?”. Astfel, incat, argumentele de final probabil cantaresc cel mai greu. deocamdata mai sunt unele intrebari si doar o certitudine: senatorul Radu Catalin Mardare are ultimul mandat la social-democratii bacauani. Motivele nu par a fi discretia cu care parlamentarul bacauan a avut-o pe timpul mandatului, cat mai ales, dizgratia pe care a ‘dobandit-o” in ochii lui Viorel Hrebenciuc.

Asadar, lista de candidati pentru deputatie  la PSD Bacau este batuta in cuie: Viorel Hrebenciuc (Colegiul 9), Gabriel Vlase (Colegiul 10), I. Iancu (Coleg. 8), Cosmin Necula (Coleg. 2) si Lucian Sova (Col. 4). La senatori se da ca sigura candidatura lui Dan Tataru (in locul lui R.C. Mardare). Pentru celalalt loc se cantaresc ultimele interese.

La PNl Bacau nedumeririle tin de Camera Deputatilor: cine are mai multe sanse sa stea pe unul din fotolii? sau care consilieri judeteni? Lucian Ciubotaru sau Claudiu Nastasa pentru Colegiul 3 ? Viorica Marcu sau avocatul Cristian Cojocaru pentru Colegiul 5? Listele sunt gata pentru ceilalti deputati: Ionel Palar, a ales colegiul de la Comanesti, iar craioveanul Nicu Marcu, Colegiul 1. La senatori, Dragos Luchian va candida pentru senat la Colegiul 1. Amicii conservatori au fost si ei distribuiti: Vasile Nistor la senatori si Constantin Avram la deputati (desi despre acesta din urma umbla vorba ca ar trece la PSD! – lucrul este insa infirmat de Vasile Nistor).

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *