Search

Hipermarketul Cora se deschide pe 8 noiembrie

Pe santierul hipermarketului Cora se munceste in ritm sustinut pentru ca deschiderea este programata a avea loc pe data de 8 noiembrie – iar lucrarile sunt in usoara intarziere. In timp ce buldozerele duduie pe afara, inauntru deja noii angajati aranjeaza primele marfuri

 

Deschiderea in acest an, la Bacau, a unui centru comercial de mari dimensiuni, dupa ce municipiul nostru este intesat, din sudul si pana in nordul orasului de hipermarketuri, a trezit unele mirari in randul cetatenilor. Mai cu seama ca, in ultimii ani, este si o teribila criza economica, care afecteaza bugetul majoritatii familiilor si duce la o lipsa cronica alocurilor de munca.

„Cora Romania a inceput expansiunea in 2010, dupa ce mai multi ani a avut doar  trei magazine, dintre care doua in Bucuresti si unul la Cluj Napoca.  A fost o decizie pe care Cora a luat-o la nivel international si nu a fost legata de criza economica. Sunt avantaje si dezavantaje in expansiune in perioade dificile din punct de vedere economic. Desi preturile la imobiliare ar trebui sa scada, in foarte multe situatii proprietarii prefera sa stea cu terenul viran si nu vand in asteptarea unor preturi mult mai bune. Pe de alta parte, investitiile in magazine nu se amortizeaza repede deoarece consumul se stie foarte bine, a scazut” ne-a spus Ana Maria Florea, responsabil PR, Cora Romania.

De ce la Bacau ? Cora are in planul sau de expansiune deschideri de magazine in orasele de provincie cu mai mult de 100,000 de locuitori. O alta conditie pentru deschiderea unui magazin Cora, este locatia, ori, la Bacau, locatia este foarte buna, aflandu-se in imediata apropiere a mai multor cartiere. Deja tot personalul este angajat – circa 300 de persoane. Trebuie spus ca directorii au fost detasati de la Cora Drobeta.

De ce acum ? „V-am spus, strategia de expansiune a fost decisa indiferent ca era criza sau nu. In plus, investitiile nu ar trebui sa se opreasca pe timp de criza, ci sa fie foarte bine gandite si adaptate contextului economic”, ne-a precizat Ana Maria Florea.

Centrul comercial Cora Bacau se intinde pe o suprafata de 27.000 m patrati, din care fac parte hipermarketul Cora, Galeria Comerciala, un imobil cu 10 apartamente si un spatiu de birouri. Atat imobilul de apartamente si cat spatiile de birouri sunt destinate inchirierii. De asemenea, Centrul Comercial Cora are o parcare subterana de 27.000 m patrati cu 800 de locuri de parcare.

G. Pop

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Hipermarketul Cora se deschide pe 8 noiembrie

  1. eu

    ….300 locuri de munca…ce bine ar fi fost daca erau pentru o firma producatoare si nu tot pentru un hipermarket ( e plin Bacaul de supermarket-uri, hipermarket-uri)….dar nu mai e mult pana pe 8 noiembrie si vom vedea cu ce noutati vin cei de la Cora.

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *