Search

Se desfiinteaza Agentia Regionala de Mediu Bacau!

Conform Ordonantei de Urgenta 58/16 octombrie Guvernul Romaniei desfiinteaza cele opt agentii regionale de mediu pentru a se reinfiinta agentiile judetene. In mod similar Garzile Regionale de Mediu vor fi restructurate in garzi de mediu pe fiecare judet.

„Nu stiu cati o sa mai ramanem in agentie dupa aceasta hotarare de guvern. In mod sigur o sa fie vorba de o restructurare. La nivel central se va hotari, in termen de 30 de zile, modalitatea de organizare in ceea ce priveste patrimoniul fiecarei agentii locale”, ne-a declarat cons. Maria Ionos, purtator de cuvant ARPM Bacau.

In acest moment in Agentia Regionala de Mediu Bacau, care indeplineste funtii si pe judet si pe Regiunea 1 Nord-Est (cu cele sase judete aferente), are un personal de 65 de oameni – in vreme ce intr-o agentie locala de mediu lucreaza circa 40 de salariati. „Se va reveni la structura de dinainte de anul 2005″, precizeaza Maria Ionos.

 

G. P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *