Search

Aparat ultramodern pentru cancerul de prostata la Spitalul Judetean

Bolnavii cu cancer de prostata dar si cei cu afectiuni oncologice la vizica , din judetul Bacau,  au, de cateva zile,  posibilitati ridicate de vindecare rapida. Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta a achizitionat un aparat de ultima generatie din Germania ceea ce face ca suferinzii sa nu mai caute spitalele universitare din Iasi sau Bucuresti

 

Dan Stoica, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, Alexandru Anghelus, seful sectiei de urologie si Valerica Ciobanu, directorul medical al institutiei, au prezentat, intr-o conferinta de presa, noul aparat folosit la sectia de urologie pentru vindecarea bolnavilor cu cancer de prostata dar si pentru cancerul incipient la vizica. Intitulat, rezectoscop bipolar, aparatul, de ultima generatie, asigura o mai usoara si mai rapida interventie chirurgicala in patologia oncologica a aparatului urinar „in continua crestere in ultimul timp, atat la barbati, cat si la femei”, cum a precizat dr. Alexandru Anghelus, cu specializari in operatii de acest gen in Franta si Statele Unite ale Americii. Deja specialistul bacauan a efectuat zece interventii de acest gen cu noul aparat fara sa se manifeste la bolnavii complicatii secundare. Costul unei operatii este de circa 4-500 de lei.

„Achizitionarea acestui aparat ultramodern vine in prelungirea dorintei noastre de a imbunatati si a retehnologiza noua sectie de urologie pentru a o aduce la nivelul de performanta medicala in acest domeniu in spatiul moldav”, a subliniat Dan Stoica, managerul Spitalului de Urgenta care a mai adaugat ca investitia in modernizarea cladirilor si cumpararea de aparate medicale moderne va contina: „Am modernizat sectia de Oftalmologie, Maternitatea, pe care o consider cea mai moderna din Moldova. vrem sa aducem un aparat de spargere a pietrelor la rinichi. Toate aceste  eforturi ne costa, ratele lunare ale spitalului se ridica la suma de 70.000 de lei, in conditiile in care veniturile proprii anuale sunt de 1,5 milioane lei”,  a punctat managerului Spitalului Judetean.

G. Pop

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

2 thoughts on “Aparat ultramodern pentru cancerul de prostata la Spitalul Judetean

  1. mikidutza

    Stoica si compania …sa taca…!Vai mama lor, bolnavii de cancer de orice fel! Chimioterapia …pe sponci, cobaltoterapia la pamant, computerul tomograf pe chituci, RMN pe banii pacientului pe la privati…. ma lasi?Daca s-ar aduna intr-un plic toate sumele cotizate de pacienti intr-o juma de an s-ar cumpara orice aparat!

    Reply
  2. Josh Betances

    I feel that it’s best to write more on this subject Aparat ultramodern pentru cancerul de prostata la Spitalul Judetean | Jurnalul de Bacau. It won’t be a taboo topic but typically individuals are not enough to talk on such topics.

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *