Search

Ziua „Vanatorului de Munte” sarbatorita la Tg. Ocna

Cu ocazia celei de-a VII-a ediţii a Zilei Vanatorului de Munte, in ziua de 02 noiembrie 2012, elevii Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor Tg.Ocna au participat la activitatile comemorative organizate de Primaria orasului Tirgu Ocna si Batalionul 22 “Ciresoaia” –  Vanatori de Munte – din localitatea Santul Gheorghe – dedicate acestei sarbatori, care s-au desfasurat in Piateta Primariei orasului statiune Tirgu Ocna.

In cadrul programului, elevii au depus o coroana de flori, in memoria eroilor neamului.

 „Importanta si semnificatia acestor sarbatori reprezinta pentru Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare  Tirgu-Ocna, o noua oportunitate de a cultiva in constiinta elevilor – viitori agenti de penitenciare – sentimentul  atasamentului fata de patrie si de valorile istorice ale neamului, din perspectiva apartenetei lor viitoare la sistemul de ordine publica si siguranta nationala ale statului„, a declarat inspector de penitenciare Silvia Vatavu, purtător de cuvânt la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Fl. N.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Ziua „Vanatorului de Munte” sarbatorita la Tg. Ocna

  1. Clain Romică Adrian

    Pe acest soclu, a stat zeci de ani statuia lui COSTACHE NEGRI, și inițial statuia s-a aflat în centrul orașului în estul celei mai frumoase biserici pe care eu am văzut-o vreodată și în care m-am rugat cu mămica pe când eram copil, Biserica Precista.De altfel începând de la statuie spre Onești strada se numea Costache Negri.

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *