Search

Primaria asteapta sa va aruncati obiectele electrice si electronice

Primaria Municipiului Bacau, impreuna cu Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec realizeaza o noua actiune din Campania “Locul deseurilor nu e acasa. Trimite-le la plimbare!”. Pe 10 noiembrie 2012, bacauanii se pot debarasa de obiectele electrice si electronice vechi sau uzate in punctele de reciclare pregatite de echipa RoRec sau prin preluare gratuita de la domiciliu. Aceasta acţiune se va desfasura in intervalul orar 09.00-16.00.

Astfel, sambata, 10 noiembrie, punctele provizorii de colectare vor fi amenajate in urmatoarele locatii: Scoala cu clasele I-VIII „Dr. Alexandru Safran” Bacau (Scoala nr. 15),  Scoala cu clasele I-VIII ”Ion Creanga”,  Scoala cu clasele I-VIII Nr. 9,                                               Scoala cu clasele I-VIII Domnita Maria (Școala nr. 8), Parcare publica Stadion, Str. Mihai Viteazu intersectie cu str. Ana Ipatescu,                               Parcare publica Piata Sud,  Parcare publica Bazin Inot

Deseurile de echipamente electrice si electrocasnice dauneaza grav mediului inconjurator si sanatatii noastre, drept pentru care colectarea DEEE este o nevoie acuta a comunitatii din care facem parte! Asociatia RoRec si autoritatile locale vin in sprijinul cetatenilor cu aceasta actiune de colectare corecta a deseurilor electrice si electrocasnice, careia speram sa i se alature cat mai multi bacauani, a declarat domnul Dragos Luchian, viceprimar al Municipiului Baca.

Posesorii de obiecte voluminoase vor beneficia de preluarea gratuita de la domiciliu printr-o programare prealabila la numarul de telefon: 0721.816.523. Comenzile de preluare de la domiciuliu pot fi facute pana sambata, 10 noiembrie, intre orele 09:00 -14:00. La finalul programului de colectare organizat de Asociatia RoRec, impreuna cu Primaria Municipiului Bacau, obiectele depuse la centrele special amenajate vor fi preluate si transportate pentru a fi reciclate sau eliminate in mod nepoluant, conform standardelor europene de mediu.

Toti cei care vor participa la actiunea de colectare vor fi inscrisi automat intr-o tombolă. Premiile oferite de Albatros, Candy si Indesit – membri ai Asociatiei RoRec – constau in: 10 maşini de calcat, 10 mixere si 10 cafetiere marca Albatros, 2 hote marca Indesit si 1 frigider de la Candy. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 10 noiembrie, ora 17:30,la Primaria Municipiului Bacau.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Comunicat Primarie

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *