Search

Constantin Apostol, atac dur la adresa ziaristilor

Directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a tinut sa-si exprime naduful pe massmedia, exact in timpul semnarii proiectului pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Judetean

 

Pentru Constantin Apostol, ziaristii sunt “niste gugumani care, pentru un pumn de arginti, isi vor continua discursul negativist, indiferent ce s-ar intampla”. Cativa oameni din massmedia sunt, pentru seful Agentiei de dezvoltare NE:niste nimicuri, pentru care nu am nici o stima”. Polemica lui C. Apostol a fost, indeosebi cu fosti si actuali reprezentanti ai trustului de presa Desteptarea.

De subliniat ca seful fondurilor europene din zona Moldovei se afla in plin proces la Tribunalul Bacau. El este acuzat de catre procurorii DNA de complicitate la infractiunea de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri UE,  intr-un dosar  in care s-a favorizat Tipografia Inter Print Bacau, condusa de Gabriela Ciubotaru (sotia liberalului Lucian Ciubotaru, candidat USL la Colegiul 3 Deputati).

G. Pop

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *