Search

O zi istorica pentru Comanesti – orasul primeste 11 milioane de euro!

Viorel Miron, primarul orasului Comanesti, a etichetat ziua de 27 noiembrie, ‘o zi istorica pentru orasul nostru”. Motivul satisfactiei edilului este suma de bani europeni primiti – 11 milioane de euro

 

In aceeasi zi, 27 noiembrie, si in acelasi loc, Centrul de Afaceri si Expozitii, Viorel Miron a semnat si el un contract pe Programul Operational Regional (POR) pentru un proiect de dezvoltare urbana. Orasul Comanesti va primi 11 milioane de euro pentru imbunatatirea situatiei actuale a infrastructurii din cadrul spatiului urban. „Vom reabilita 42 de strazi, parcari, trotuare, iluminatul public. Acesti bani europeni sunt o mare sansa pentru Comanesti, pentru ca nici in doua decenii nu puteam sa strangem o asemenea suma pentru modernizare. Dupa atatea necazuri cu inundatiile, iata ca apare si soarele pe ulita noastra„, a spus entuziast primarul de la Comanesti.

Viorel Miron a punctat inca doua proiecte pentru reabilitarea a doua cladiri importante pentru zona: „Centrul 5 si un centrul de tineret”.

G. P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *