Search

Fiul lui Florin Condurateanu in coma indusa

Andrei Razvan Condurateanu, fiul candidatului PP-DD din Colegiul 3 Deputati, Florin Condurateanu, a suferit un grav accident de circulatie in aceasta dimineata pe Autostrada Soarelui

 

Potrivit informatiilor difuzate de agentiile de presa, Condurateanu a intors masina pe o portiune de drum unde era interzisa manevra, iar un alt autoturism a intrat in plin.  O alta masina a oprit pentru a le acorda celor implicaţi in accident ajutor, dar a fost lovita, la randu-i. In urma carambolului, Condurateanu, sotia lui, dar si pasagerul care a vrut sa acorde primul ajutor, au ajuns la spital, toţi in stare grava.

Florin Condurățeanu a declarat  că a  cerut ca fiul său să fie adus la Spitalul Bagdasar din București, unde medicii l-au adus in coma indusa pentru tratament.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *