Search

Spectacol zgarcit si MIG la joasa inaltime in Piata Tricolorului

Ceremonial sobru in Piata Tricolorului, cu politicieni atenti sa nu se atinga de oamenii de rand, discursuri plate, lume multa, steaguri tricolore numeroase, o armata de fotografi, parada militara, un mic moment folcloric…

 

…Si la ceva inaltime, un MIG care a incantat cel mai mult publicul oferind putina adrenalina celor prezenti – „Cel mai numeros public prezent din 1990 incoace„, a spus in incheierea discusului sau Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean, care spre deosebire de ceilalti oratori care au avut un mesaj neutru, a criticat opozitia politica ca ne face de ras Occidentului. In mod curios, chiar episcopul-vicar Ioachim Bacauanul a simtit nevoia sa-si citeasca cuvantarea…

Apoi politicienii prezenti, candidati si administratori de varf (mai putin primarul Romeo Stavarache care nu a participat la ceremonie), s-au aliniat constiinciosi si au primit defilarea perfecta a unitatilor militare. O picatura de dans popular si doua vizite pe deasupra oamenilor emotionati a zborului unui MIG la joasa inaltime au incheiat un ceremonial prea uscat pentru ce dorea publicul.

G. Pop

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *