Search

Ambasada SUA sprijina din nou CCD Bacau, prin vizita unor formatori americani

Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau a semnat un nou grant cu Departamentul de Stat al S.U.A., prin Ambasada S.U.A. la Bucuresti, cu scopul organizarii programului de formare continua Teaching Civic Concepts and Culture Through English, destinat cadrelor didactice calificate, care predau limba engleza.

El se va derula in perioada 03 – 15 decembrie 2012, la Bacau si la Sfantu Gheorghe. Programul va debuta luni, 3 decembrie 2012, ora 11.00, la Centrul „American Corner Bacau” si se va finaliza pentru profesorii bacauani, sambată, 8 decembrie 2012. Participantii vor primi diplome din partea Ambasadei S.U.A. la Bucuresti.

Pentru ca acest program sa se desfasoare la standarde ridicate, odata cu avizarea sa de Ministerul Educatiei, organizatorii au invitat formatori si experti din America, recomandati de Departamentul de Stat al S.U.A. si de Ambasada S.U.A. la Bucuresti: Annette Boyd Pitts – Executive Director of the Florida Law Related Education Association, Inc, Dr. Kathy S. Froelich – Assistant in English Education in the School of Teacher Education si Erin Crowe – Program Director at The Florida Law Related Education Association, Inc. – S.U.A.

„Consideram ca acest program de formare este in acelasi timp, oportun si inedit. Timp de o saptamana trei renumiti experti si formatori din S.U.A., vor lucra intensiv in beneficiul profesorilor de engleza bacauani. De asemenea, aceasta noua sustinere a proiectelor initiate de Casa Corpului Didactic Bacau venita din partea Ambasadei S.U.A. la Bucuresti ne onoreaza, si în acelasi timp ne mobilizeaza sa lucram in continuare la standarde inalte.

Suntem convinsi ca, ceea ce facem contribuie la consolidarea si dezvoltarea parteneriatului romano-american, in domeniul culturii si al educatiei”, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul C.C.D. Bacau. In mod exceptional, Ambasada S.U.A. a inteles sa sprijine si financiar acest proiect, situatie care contribuie in mod decisiv la derularea lui. Programul se desfasoară pe parcursul a 40 ore.

G. Stan

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *