Search

Norbert Trandafir, cel mai bun sportiv in 2012!

Inotatorul Norbert Trandafir, legitimat la „CSM Bacau 2010” a obtinut titlul de „Cel mai bun sportiv al judetului in anul 2012” la Gala sportului bacauan

 

„Gala sportului bacauan” a avut punctul culminant spre finalul reusitului spectacol, atunci cand cel mai bun inotator roman, Norbert Trandafir, a primit din partea primarului Roemo Stavarache, titlul de „sportivul anului” pentru judetul Bacau.

Norbert Trandafir are cateva realizari remarcabile pentru inotul romanesc in acest an: a adus singura medalie a tarii noastre la Campionatele Europene de la Debrecen, la 100 de metri liber iar la Jocurile Olimpice de la Londra a reusit sa se califice in semifinalele de 50 si 100 metri liber. „Sunt bucuros pentru acest titlu, care ma obliga la performante superioare„, a spus Norbert Trandafir, destul de zgarcit cu vorbele.

G.P.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *