Search

Studiu de fezabilitate pentru un stadion de 20.000 de locuri

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a anuntat, la „Gala sportului bacauan” ca intentioneaza sa construiasca un stadion, cu pista de atletism, de 20.000 de locuri. Nu se stie ce se va intampla cu cel vechi

 

Chestionat de un atlet ca „nu pune prea mare pret pe atletism„, Romeo Stavarache a tinut sa precizeze ca a practicat atletismul si a fost chiar „vicecampion national„. Si in amintirea acestei polemici, primarul municipiului a declarat public ca ” Vom incerca, incepand din 2013, un studiu de fezabilitate langa terenul pe care se va construi Sala Sporturilor, pentru a construi un stadion, cu teren de antrenament, de circa 20.000 de locuri cu pista de atletism. Din pacate,  actualul Stadion Municipal prezinta fisuri in structura de rezistenta, care se vor amplifica in viitor si face nesigura constructia”, a precizat primarul Bacaului care a tinut sa adauge ca in fiecare an va creste bugetul sportului bacauan cu 1%. „Daca studiul de fezabilitate este pozitiv, vom vedea care sunt indicatorii economici pentru a trece la constructia unui nou stadion”, a adaugat Romeo Stavarache.

Primarul Bacaului nu a spus insa care va fi menirea vechiului stadion, daca acesta va fi daramat sau reparat.

G.Pop

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *