Search

Verificati-va Colegiul si Candidatii!

Au ramas mai putin de 24 de ore pana la votul de maine, 9 decembrie, pentru alegerile parlamentare. Pentru a fi siguri unde votati si (mai ales) pe cine votati, va recomandam site-ul Hartapoliticii.ro. Pe pagina principala a site-ului, aveti in stanga doua optiuni de cautare (prin doua dreptunghiuri: verde, respectiv albastru).

Aveti optiunea de cautare a colegiului electoral din care faceti parte si candidatii propusi de partide pentru alegeri dupa strada, comuna sau oras, si, de asemenea, numarul sectiei dvs. de votare. Mai mult, puteti compara scrutinul din acest an cu cele ale alegerilor precedente, puteti afla informatii despre cei mai mediatizati candidati si un bilant al prezentei la Senat si Camera Deputatilor al celor care doresc sa fie realesi.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *