Search

367 lei a luat un presedinte de sectie de vot si 224 un membru in comisie

Plata pentru membrii comisiilor de vot pentru aceste alegeri parlamentare este egala cu cea din alegerilor locale din 10 iunie

 

Guvernul a echivalat alegerile parlamentare cu cele locale din iunie, cel putin ca plata pentru membrii comisiilor de vot. Astfel, presedintele si vicepresedintele au luat 367 de lei, iar un simplu membru a fost platit cu 224 de lei (sumele sunt ceea ce a ramas dupa impozitare). La referendumul din 29 iunie, pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, sumele au fost ceva mai mici – 224 un presedinte si 165 un membru al comisiei.

G.P.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *