Search

Atitudini la sediile partidelor – retinere la liberali, dezamagire la PDL, circumspectie la PP-DD

Atitudini diferite la sediile principalelor partide din competitia pentru un fotoliu de parlamentar

 

Liberalii, in jur de 30 de oameni la sediul din fosta casa a lui Mircea Cancicov, au asteptat rezultatul votului urmarind exclusiv postul Antena 3. Dupa ce au aflat rezultatul votului, au manifestat o oarecare retinere la aflarea exitpoll-ului – probabil asteptarea a fost mult mai mare. Membrii PNL nu au sarbatorit cu sampanie, ci mai ales cu ceai rezultatul exprimat de institutele de sondare a opiniei publice. De remarcat ca, cel putin, in prima ora de estimari, nici un candidat din partea formatiunii liberale nu venise inca la sediul partidului.

La PP-DD, in sediul foarte mic aflat vis-a-vis de fosta biblioteca judeteana (sau Casa Sturdza) erau prezenti trei candidati: Florin Condurateanu, Irina Ungureanu si Razvan Sendrea, plus doi-trei impatizanti. Fara televizor dar cu calculator, ei isi estimau, cu realism sansele de accedere in Parlament: „E posibil sa avem intre 60 si 100 de oameni in Parlament ceea ce reprezinta o adevarata armata pentru un partid la inceput de drum”, ne-a declarat Florin Condurateanu.

Ceva dezamagire a fost la sediul PDL, unde au fost prezenti candidatii Constantin Draganuta si Adrian Popescu. Aici s-au urmarit mai multe posturi TV (mai putin Antena 3) pentru a afla diferitele procente date la iesirea oamenilor de la urne. Cu o mare prezenta de tineri la sediu, PDL Bacau parea mai mult o organizatie de tineret a unui partid. Cu toate acestea ei au sanctionat gafa lui Vasile Blaga, insa atitudinea era de tristete evidenta. Mai optimist parea C. Draganuta, harsit in luptele politice: „Este cam ceea ce ne asteptam„, a spus candidatul ADR pentru Colegiul 1 Senat.

G.P.

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *