Search

Minus 15 grade in acest moment la Bacau!

Minus 19 grade Celsius s-a inregistrat in aceasta noapte la Bacau   – cei care au plecat la servici sau au avut diverse treburi au simtit coltii adanci ai iernii

 

Un frig teribil s-a lasat in aceasta noapte in Bacau, mercurul termometrelor a coborat la -19 grade Celsius. Inca la aceasta ora, temperatura se mentine foarte coborata, la aproximativ 15 grade sub zero. „In aceasta noapte a fost foarte frig, cum este de altfel si in cursul acestei dimineti. In aceasta noapte temperatura minima nu va mai fi atat de coborata, minus 5 grade. In aceasta seara si noapte  va ninge iar vantul va prezenta intensificari de pana la 55 km/ora„, ne-a spus, Georgiana Rosu, meteorolog de serviciu la Centrul Meteo Regional Moldova Bacau.

Cu toate acestea, am vazut, cu surprindere, cum elevi din scolile bacauane au incins o bataie cu bulgari de zapada. Nu exista numai panica in fata iernii ci si bucurie!

G.P.

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *