Search

Petru Cimpoesu, invitat la Salonul Cartii de la Paris, din 2013

Cel mai cunoscut scriitor bacauan, Petru Cimpoesu, va participa, laturi de alti douazeci si sase de autori romani la celebrul Salon al Cartii de la Paris, eveniment programat in perioada 22-25 martie 2013

 

Cei 27 de autori romani invitati la a 33-a editie a Salonului Cartii de la Paris 2013 vor reprezenta toate generatiile de scriitori si toate genurile literare – roman, banda desenata, poezie, teatru, eseu. Alaturi de Petru Cimpoesu, vor participa Mircea Cartarescu, Florina Ilis, laureata a Premiului Courrier International 2010, Norman Manea (Premiul Medicis etranger 2006), Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei si Finantelor, Savatie Bastovoi, Razvan Radulescu, scenaristul filmului „Marti dupa Craciun”, remarcat la Festivalul de la Cannes in 2010, Gabriela Adamesteanu, Radu Aldulescu, Dan Lungu, Adina Rosetti, Bogdan Suceava, Lucian Dan Teodorovici, Dumitru Tepeneag, Eugen Uricaru, Ana Blandiana, Doina Loanid, Nicoleta Esinencu, Alina Nelega, Matei Visniec, Lucian Boia, Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu, Andrei Plesu, Ileana Surducan si Alex Tamba.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Petru Cimpoesu, invitat la Salonul Cartii de la Paris, din 2013

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *