Search

Un patriarh al karatelor in fata Consiliului Judetean

Consilierii judeteni nu au stat mult pe ganduri in sedinta CJ, de a-i acorda profesorului Doru Botez un premiu de excelenta pentru intreaga activitate ca antrenor de karate pe meleagurile bacauane. Totul pentru remarcabila contributie adusa la dezvoltarea miscarii sportive si la promovarea imaginii judetului Bacau. Dupa cum a reiesit din expunerea de motive formulate de vicepresedintele, Dumitru Braneanu, Botez a cucerit intre anii 2008-2010, cu elevii sai de la clubul sportiv, “Seinshin Karate-do” si de la alte cluburi din tara, numai putin de 142 de medalii la campionatele mondiale din Franta si Ungaria. In tot acest timp, Doru Botez a antrenat si lotul national de karate din postura de antrenor-emerit, fiind cunoscut de colegii din breasla  ca un “patriarh” al karatelor dinRomania. In sedinta consiliului de luni, 17.12.2012, consilierii nu au uitat si de faptul ca in perioada comunista, profesorul Botez a fost urmarit de securitate, fapt care la acea vreme i-a cauzat multe neajunsuri. Una peste alta, premiul de excelenta care a constat dintr-o diploma si echivalentul in lei a 1000 de euro, sunt lucruri mici , in comparatie cu munca de peste 30 de ani depusa de antrenorul emerit bacauan. Ca un lucru de amanunt, Doru Botez poarta de mai mult timp o altfel de batalie. De data asta lupta nu se desfasoara pe tatami ci pe holurile si in birourile Comitetului International Olimpic. Si asta din cauza ca Botez doreste ca la viitoarele Jocuri Olimpice, karate-ul sa fie recunoscut sport olimpic.

Florin Nistorescu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Un patriarh al karatelor in fata Consiliului Judetean

  1. ganditorul de la mahmudia

    La cat a exersat pe capul lui Dolores…. normal ca avenit si performanta!Cat despre cei 1000 de euroi,,,ce repede sunt dati…insa cei care au nevoie intr-adevar sa fie sprijiniti…asteapta cu lunile/anii/deceniul…

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *