Search

Gigi Becali la inmormantarea lui Sechelariu. Evenimentul maine, la ora 13.00 la Cimitirul Central

Sechelariu va fi inmormantat maine, in jurul orei 13.00, in Cimitirul Central al orasului, unde este cavoul de marmura neagra a familei – acum pazit de bodyguarzi. Nici o floare nu a fost adus la mormantul sau de catre cei care circula in zona. Va participa un sobor de 30 de preoti si se pare ca va fi inmormantata cu onoruri militare – Sechelariu are diploma din partea fostului presedinte Ion Iliescu pentru merite in Revolutia Romana. Dintre persoanele mai cunoscute care si-au anuntata participarea se numara Gigi Becali si Dumitru Dragomir. Traseul urmat de corpul mortuar ramane inca in ceata, pentru ca se asteapta aprobare din partea Primariei Bacau.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *