Search

Sergiu Sechelariu: „Fratele meu le-a cerut iertare lui Hrebenciuc, Becali si Stavarache”

Inca din cursul diminetii, sute de bacauani au venit sa aduca un omagiu fostului primar al Bacaului. Oameni simpli, politicieni locali (mai putin primarul Stavarache, care refuza in acest zile sa raspunda la telefon), oameni de afaceri , au  adus coroane de flori, sau pur si simplu au fost impinsi de curiozitate sa-l vada pentru ultima oara pe cel care a condus destinele (si afacerile) orasului timp de opt ani. “Am venit sa-l vad mai vad odata, era un om bun, nu a vrut raul nimanui, dar asa sunt vremurile”, ne-a spus o doamna mai in varsta, care ne-a intrebat “daca aici este adus domnul Sechelariu”.

De subliniat ca sicriul cu trupul neinsufletit, nu a fost dus la o capela sau intr-o biserica a orasului – asa cum s-a anuntat intial – ci este despus in cladirea Academiei de tenis EMD (initialele de la cele trei fete ale sale, Ema, Mara si Dora).

Vanati de ziaristi, numai fratele fostului primar, Sergiu Sechelariu a amintit despre ultimele dorinte ale raposatului: “Dumitru a dorit, pe patul de moarte sa-si ceara iertare de la trei oameni cu care a avut divergente in ultimii ani: Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali si Romeo Stavarache. A reusit sa vorbeasca la telefon numai cu Hrebenciuc. Ne-a transmis, nou, sa le cerem iertare in numele nostru. Am reusit sa vorbim cu Becali, insa primarul Stavarache nu a dorit sa ne raspunda la telefon”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *