Search

„Bacaul ar trebui sa se numeasca Sechelariu”, spune Miron Cozma

Fostul sef al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma a venit la brat cu sotia sa, Marinela Nitu, la inmormantarea prietenului sau

Solemn si insotit la brat de sotia sa , Marinela Nitu, Miron Cozma, solicitat de presa a facut cateva declaratii ferme: ” Doru Sechelariu mi-a ajutat familia atunci cand am fost in puscarie, dar sunt aici nu numai in semn de recunostinta ci si pentru ca Doru mi-a fost un foarte bun prieten.  Sechelariu  a ajutat foarte mult Bacau si era complet dezinteresat in asta – el nu mai avea nevoie de nimic, si-a pus toata energia in constructia orasului. Municipiul dumneavoastra e celebru prin Sechelariu. De fapt, Bacaul ar trebui sa se numeasca Sechelariu„.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *