Search

Cristi Manolache aduce taximetristii, pentru presiune, la sedinta Consiliului Local

Zeci de taximetristi au fost chemati de consilierul local PER, Cristi Manolache, pentru a produce presiune in Consiliul Local. Inutil, pentru punctul cu pricina nu a fost discutat in sedinta

In mod populist, reprezentantul PER, Crti Manolache – care e si presedintele PER Bacau –  a adus zeci de taximetristi la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau pentru a face presiuni asupra consilierilor locali. Ei vizau Proiectul de hotarare „privind modificarea si completarea HCL Bacau nr. 27/28.02.2008 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a serviciului de transport persoane in regim de taxi pe teritoriul municipiului Bacau, a Regulamentului privind procedura de atribuire in gestiune delegata a serviciului de transport public de persoane in regim de taxi si a regulamentului de organizare si desfasurare a serviciului de transport public de marfuri sau bunuri in regim de taxi, cu modificarile si completarile ulterioare„.

Insa, primarul Romeo Stavarache, a amanat discutarea acestui proiect pe motive ca ” o lege privind taximetria se discuta in Parlament si nu are rost sa discutam de doua ori acelasi subiect„. Astfel, ca proiectul a fost amanat iar actiunea (subversiva) a lui Cristi Manolache nu a avut efectul scontat.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *