Search

Clientii E.ON pot opta acum pentru factura electronica

E.ON Energie Romania lanseaza un serviciu modern destinat consumatorilor de gaze naturale si electricitate, si anume factura in format electronic, pentru care pot opta, incepand cu luna martie a.c., toti clientii casnici.

Faptul ca acest tip de serviciu tinde sa castige tot mai mult teren in Romania este evidentiat si de cresterea constanta a numarului de clienti ai companiei care au optat pentru  serviciile online, ajuns in prezent la circa 140.000 de utilizatori. Functionalitatile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat in vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurata, totodata, o securitate crescuta a datelor cu caracter personal, precum si reducerea timpului de raspuns la solicitarile utilizatorilor.

Clientii vor fi notificati lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscala. Clientii casnici E.ON care doresc sa opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale si electricitate in baza unei optiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.

E.ON Energie Romania promoveaza factura electronica si printr-o campanie – concurs ,,Drept la tinta!”, care se va derula in perioada 1 martie – 31 mai a.c, sustinută de fostul international Gheorghe Hagi. La cursa pentru premiile campaniei, care constau in 20 de frigidere si 10 masini de spalat, pot participa clientii casnici persoane fizice, inscrierea in concurs fiind facuta automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea optiunii pentru primirea facturii in format electronic. Utilizatorii care si-au exprimat aceasta optiune inaintea inceperii campaniei vor intra automat in tragerea la sorti.

Regulamentul concursului este postat pe pagina web a companiei www.eon-energie-romania.ro

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *