Search

Astazi, „Ziua Portilor Deschise” la Universitatea „Vasile Alecsandri”

Astazi, 3 aprilie 2013, incepand cu ora 10.00, Universitatea Vasile Alecsandri” din Bacau isi deschide portile viitorilor absolventi de liceu si tuturor persoanelor interesate de oferta educationala a universitatii in cadrul evenimentului aflat la cea de-a VI-a editie Ziua Portilor Deschise”, parte integranta a proiectului institutional Luna Portílor Deschise”.

In 8 amfiteatre (C1, C2, BI 30, D 225, D 224, D 215, D 323, D 317) ale universitatii, sunt asteptati sa participe un numar de aproximativ 1.400 de elevi insotiti de peste 50 de profesori, atat din liceele bacauane, cat si din licee din judetele invecinate, care conform programului vor vizita sali de curs, laboratoare, biblioteca universitatii si vor purta discutii cu studentii si absolventii universitatii astfel incat trecerea de la invatamantul preuniversitar la cel academic sa fie naturala si motivanta.

In acelasi cadru organizatoric, liceenii, cadrele didactice si invitatii vor avea ocazia sa admire Expozitia cu produsele manufacturate realizate de catre studentii universitatii si elevi ai scolilor partenere prin proiectul initiat de Departamentul de Consiliere Profesionala „Din maini mici, pentru inimi mari”, editia a II-a si gazduit in incinta corpului D al universitatii, la parter.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Astazi, „Ziua Portilor Deschise” la Universitatea „Vasile Alecsandri”

  1. cami

    Eu as dori sa aflu ce procent din totalul absolventilor si-au gasit un loc de munca in domeniile pentru care i-ati pregatit!

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *