Search

Clasa pregatitoare si clasa I – 723 de cereri in prima zi de inscriere in judetul Bacau

Ieri au început inscrierile in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014, prima etapa urmand sa se incheie in 22 aprilie. Potrivit centralizării facute de Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, in prima zi de inscriere  au fost inregistrate 723 cereri.

Inscrierile s-au desfasurat in conditii optime in judetul Bacau, doar cativa parinti s-au grabit cu inscrierea pentru clasa I, iar unii cereau informatii despre scoala care se afla in circumscriptia lor. Dintre cele 723 de cereri de insciere, marea lor majoritate au fost completate pe formularul on-line disponibil pe site-ul Ministerului Educaţiei http://www.edu.ro/, la sectiunea „Inscrierea in invatamantul primar”.

ATENTIE! Potrivit Ministerului Educatiei, pentru a putea fi luate in considerare, toate cererile completate on-line trebuie sa fie semnate la sediul unitatii de invatamant unde parinţii doresc sa isi inscrie copiii. Parinţii trebuie sa prezinte la inscriere copiile si originalele actului de identitate, ale certificatului de nastere al copilului. De asemenea, parintii trebuie sa prezinte, acolo unde este cazul, documentul care atesta dezvoltarea psihosomatica corespunzatoare pentru parcurgerea clasei pregatitoare sau clasei I, act justificativ necesar pentru copiii care implinesc varsta de sase ani şi, respectiv, sapte ani după 31 august 2013.

Pentru informatii suplimentare puteti apela numarul Tel Verde, 00 800 816 234, pentru judetul Bacau.

„Jurnalul de Bacau” va comunica zilnic situatia inscrierilor efectuate si centralizate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *