Search

Ultima saptamana pentru inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I. In jud. Bacau s-au inscris 3.340 de copii

Astazi intram in ultima saptamana in care va puteti inscrie copiii la scoala. Cei care nu vor avea 6 ani, respectiv 7 ani impliniti pana in 31 august, anul acesta, trebuie sa treaca de evaluarea psihosomatica inainte sa fie inscrisi in clasa pregatitoare, respectiv clasa I.

Pana vineri s-au inscris la scoala, in judetul Bacau, 3.340 de copii. Nu s-au inregistrat incidente, dupa cum ni s-a comunicat de la Inspectoratul Scolar Judetean.

Programul de inscriere in fiecare unitate de invatamant este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00, si sambata, intre orele 08.00 si 13.00. Parintii pot fi programati pentru inscriere de catre unitatea de invatamant. Se pot face inscrieri si online, dar trebuie sa mergeti la scoala sa semnati cererea.

Afisarea listei copiilor inscrisi se va face in data de 29 aprilie, la sediul fiecarei unitati de invatamant, pe site-urile scolilor, acolo unde acestea exista si ale ISJ Bacau. Cea de-a doua etapa de inscriere va fi intre 8 si 17 mai si este destinata doar copiilor care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant dupa prima etapa. Lista finala va fi publica in data de 24 mai.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *