Search

Maine seara, la Bacau, Inner Wheel intemeiaza Districtul 224 Romania si Republica Moldova

Inner Wheel este unul dintre cele mai mari cluburi feminine de voluntariat, cu peste 100.000 de membri organizat in 3895 de cluburi in peste 103 de tari. Infiintarea districtului in Romania este un eveniment istoric, Inner Wheel fiind un club cu traditie din 1924.

Onoarea de a guverna districtul ii revine doamnei Cristina Petrescu, personalitate marcanta a societatii bacauane, membru fondator si presedinte timp de doi ani al clubului Inner Wheel Bacau. Inner Wheel Bacau a desfasurat multiple proiecte sociale, dintre care amintim: amenajarea a patru camere senzoriale pentru copiii cu nevoi speciale, infiintarea unei camere de vizita in Spitalul de Pediatrie Bacau, dotarea cu aparatura ORL de inalta performanta a sectiei de chirurgie a Spitalului de Pediatrie Bacau, dotarea cu frigidere si paravane a sectiei de oncologie a Spitalului Judetean Bacau, etc. Evenimentul de infiintare a districtului va avea loc vineri, 10 mai, ora 18.00, la Club Caro, in prezenta presedintilor de cluburi Inner Wheel din tara, a guvernatorului Rotary Club Romania si Republica Moldova, a oficialitatilor locale si a reprezentantilor media.

Comunicat de presa Inner Wheel International

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *