Search

Club „Zebra” va propune, in aceasta seara, 12 ore de muzica de muzica electronica

In acest weekend, bacauanii amatori de muzică electronica au o ofertă greu de refuzat. Club Zebra găzduiește în noaptea de sâmbătă, 18 mai 2013 și în dimineața zilei de duminică “Rave O Lution”, o petrecere la care Snatt & Vix, Pavel, Kristofer, Syl și BoyTech vor mixa nu mai puțin de 12 ore. Se anunță a fi cel mai mare eveniment de muzică electronica din acest an, până în momentul de față, în Bacău.

Capul de afiș al evenimentului este duo-ul trance românesc Snatt & Vix, unul dintre puținele nume care din țara noastră care au reușit să intre pe scena trance mondială. Snatt & Vix, adică Dragoș și Bogdan, au mixat de-a lungul vremii alături de nume care nu mai au nevoie de vreo prezentare: Ferry Corsten, Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Markus Schulz, Sander van Doorn, DashBerlin, Above & Beyond, Chicane, etc.

Programul serii:

  • 22:00 – 00:00: Kristofer
  • 00:00 – 03:00: Snatt & Vix
  • 03:00 – 06:00: Pavel
  • 06:00 – 08:00: SyL
  • 08:00 – 10:00: BoyTech

Cel care va intra primul la pupitru este tânărul băcăuan Cristian Ghingheș, cunoscut în lumea muzicală și nu numai drept Kristofer. Acesta a debutat în 2012 cu “Katana”, primul single al proiectului progressive MKB, pe care îl alcătuiește împreună cu Mădălin Roșioru (București), direct în seturile DJ-ului internațional Markus Schulz. A semnat cu High Contrast Recordings, un label foarte important la scară mondială și va lansa în curând alte trei piese la Fraction Records, un label cunoscut din Marea Britanie.

Omul din spatele ideii “Rave O Lution” este Pavel, întotdeauna influențat de techno experimental la un BPM înalt, care aduce în seturile sale impact după impact cu o înaltă precizie. Absolvent al Academiei Subbass Londra, unde și-a perfecționat tehnica de DJ și producător alături de veteranii Phunx Soundcheck și Graeme Lloyd. Anterior, a avut șansa de a mixa în unul dintre cele mai mari cluburi din Europa, Ministry of Sound din Londra, alături de nume ca Dash Berlin, Ben Nicky, Steve Lee, etc. În 2013, Pavel aduce o schimbare: de la Podcastul “Live In Techno” trece la noul său proiect „Rave O Lution”, unde aduce în joc Psy-Trance-ul, combinat cu techno la acelasi BPM ca înainte.

Dacă vii la Zebra, vii acasă la Syl, spun cunoscătorii genului. Rezident în ultimii 5 ani la Club Zebra, Syl a pus muzică alături de nume imense precum Raresh, Rhadoo, NoiDoi sau Ahmed Sendil. De multe ori, acesta are cea mai dificilă misiune ca DJ, cea de om de warm-up, care încălzește atmosfera și care trebuie să introducă publicul în modul de petrecere. A fost rezident la cunoscutul Club Khemia în 2004 și a câștigat concursul Light Rhythm la Radio Deea.

Ultimul, dar nu cel din urmă DJ din line-up nostru este BoyTech, DJ și producător ce vine de pe scena muzicii londoneze. Acesta va mixa pentru prima dată în România în cadrul Rave O Lution, urmând să dea drumul la bass spre dimineață pentru un after hours cu ritmuri techno și progressive trance.

Un bilet costă 15 lei în avans și 20 lei la intrare. Accesul se va face începând cu ora 22:00.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *