Search

„5 si cu 1, sase pentru un amor” la Teatrul Bacovia

„5 si cu 1 ,Sase pentru un AMOR” este o adaptare a binecunoscutelor „Scrisori Portugheze”, scrise intr-o manastire de catre calugarita Mariana Alcoforado , catre iubitul ei, capitanul francez Noel Bouton… Tema spectacolului:Iubirea, credinta, pasiunea.
„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” este un proiect independent, sustinut numai din sponsorizari, realizat de actrita Eliza Noemi Judeu si Cvintetul „Orpheus” ( Ciprian Sicinschi-vioara1, Dan Crivat-vioara 2, Adrian Gheorghe-viola, Liviu Mera-violoncel, Ciprian Carare-contrabas). Fiind independent, organizatorii isi propun sa-l „calatoreasca” prin diverse sali, adaptadindu-l in consecinta. Prima reprezentatie a avut loc in Sala 13 a Muzeului de istorie „Iulian Antonescu”, la 13 aprilie 2013.
Acum, Teatrul Bacovia ne prilejuieste intilnirea cu publicul bacauan in spatiul sau profesionist, pentru ca intr-una din zilele lunii iulie, sa-l readaptam in spatiul de la Centrul International „George Apostu”. Am vrut sa adun artisti in jurul Iubirii.Am vrut sa stiti ca si in Bacau exista Iubire si Iubiri…Nu am ales un text („Scrisorile portugheze”), DAR am ales niste ginduri, , o viata (a Marianei Alcoforado), dar am ales sa traim pret de o ora sentimentul Iubirii. Colaborarea cu cei cinci muzicieni nu a fost o coincidenta, a fost o necesitate…nevoia artistului de a darui. Pentru ca altfel, nu se poate trai...”, spune talentata si energica artista bacauana, Eliza Noemi Judeu.
„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” se va juca DUMINICA, 16 IUNIE, ORELE 19.00, LA TEATRUL MUNICIPAL BACOVIA.
Biletele se vor pune in vinzare de miercuri, 12 iunie, la Agentia Teatrului.
Pret bilet: 20 lei (sala), 25 lei(loja), 10 lei pentru elevi/studenti
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *