Search

A inceput asfaltarea la pasarela Letea – pe sensul de mers inspre Bucuresti

Lucrarile de reabilitare a pasarelei Letea sunt aproape de finalizare pe sensul de mers inspre Bucuresti.

În cursul zilei de ieri a început asfaltarea acestui tronson, operațiune care va dura până la sfârșitul acestei săptămâni. În prealabil, au fost montate geogrile, un material sintetic la rosturile de îmbinare, pe rampele de acces pe pasarelă, pe o lungime de circa 375 de metri. Imediat după turnarea celor două straturi de asfalt, se vor executa lucrări de montare a balustradei și a stâlpilor de iluminat. În cursul acestei luni, circulația se va redeschide pe sensul de mers către București, urmând ca lucrările să continue, într-un ritm mai alert, pe sensul de mers dinspre București.

Lucrările de modernizare a pasarelei Letea fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) în baza căruia municipalitatea a obținut o finanțare nerambursabilă de circa 25 de milioane de euro pentru reabilitarea pasarelelor Letea și Mărgineni, a podului peste râul Trebeș și a străzilor Calea Moinești, Mioriței, Ion Luca Caragiale,  Milcov și Ștefan cel Mare

Ionut Tomescu, purtator de cuvant

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *