Search

Spectacol aviatic organizat de Flotila 95 Aeriana, sambata, 6 iulie, de la ora 10.00

Bacauanii sunt asteptati pe 6 iulie 2013 la un spectacol aviatic organizat de Flotila 95 Aeriană „Erou Capitan Aviator Alexandru Serbanescu” Bacau  in parteneriat cu Institutia Prefectului – judetul Bacau, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Municipiului Bacau si S.C. AEROSTAR S.A., un miting aerian dedicat centenarului Aeronauticii Militare Romanesti.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate la sol si in zbor aeronave din inzestrarea Fortelor Aeriene Romane si ale operatorilor civili. Ceremonialul militar si religios se va desfasura cu incepere de la ora 10.00 si va fi urmat de evolutiile aeriene ale aparatelor de zbor. Un exercitiu demonstrativ cu participarea parasutistilor militari, salturile cu parasuta si concursurile pentru copii fac parte din programul pregatit de organizatori.

Accesul in zona destinată evenimentului se va face prin strada Condorilor (AEROSTAR SA), cu incepere de la ora 09.00.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *