Search

Sport Club Bacau – Cetatea Tg. Neamt = 2 – 1, intr-un meci jucat astazi pe stadionul Municipal

Meci de angajament intr-un stadion pustiu, iata in esenta datele jocului sustinut astazi de Sport Club Bacau ca pregatire pentru sezonul de serie B ce va incepe pe 7 septembrie

Atmosfera placuta de vacanta fotbalistica pe un stadion Municipal care trebuie de urgenta sa-i fie schimbate multe elemente de decor, lucru care, de altfel, se va petrece in aceasta toamna. Noul antrenor al echipei Sport Club Bacau, Viorel Tanase, a incercat mult scheme de joc si a rulat tot lotul formatiei bacauane intr-un joc cu mult angajament fizic impotriva divizionarei C, Cetatea Tg. Neamt. Echipa bacauana, care a promovat recent in divizia B, s-a miscat destul de bine, a avut un joc variat, in schimb a suferit, in prima repriza la capitolul eficacitate. Formatia nemteana a speculat entuziasmul bacauan, printr-un gol neasteptat la sfarsitul primei reprize.

In partea a doua, antrenorul a schimbat pe multi dintre jucatori, insa si tactica – de la mijlocasul de inchide s-a trecut la un mijlocaj de creatie  – si asta a avut ca rezultat multe ocazii la poarta echipei nemtene. Golurile au venit firesc – asta si pe fondul de oboseala a echipei oaspete. Primul gol al echipei noastre, in min. 65, a venit dupa o actiune prelungita care l-a avut ca finalizator pe M. Predoiu. Al doilea gol, cateva minute mai tarziu, min,77, a fost unul de frumoasa reusita tehnica: Florin Majar a executat cu maiestrie o lovitura libera de la aprox. 18 m lateral, ce a facut inutil plonjonul disperat al portarului nemtean.

Sport Club va continua seria meciurilor amicale in aceasta prima jumatate a lunii august: miercuri, 7 august va juca cu Aerostar Bacau, iar vineri, 9 august, cu formatia de divizie B, Dunarea Galati.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *