Search

Romanian Top Hits – prima zi consistenta, a doua dezamagitoare

Multa lume in prima zi, si mai multa in a doua – multa copchilaraie, muzica de club lipsita de orice melodicitate – desigur vedetele au ridicat stacheta calitatii. In rest, apa de ploaie…

Un festival agreabil, din care a lipsit, ore intregi muzica – iata coodonatele principale ale Romania Top Hits 2013. Din fericire, vedetele au inteles ca trebuie sa se prezinte in fata publicului (si a telespectatorilor) cu un show de calitate pentru a nu strica imaginea – astfel Connect-r, Loredana, Directia 5, Andra (usor grabita), Voltaj, chiar Andrei Leonte, voluptoasa Roxana Nemes, poate vreo 1/2 fetite-fara-nume. In rest, balerine dragute si..bune, prezentatori sub orice critica – in special burtosul Razvan Popescu, lipsit de umor si de prezenta de spirit (e acelasi prezentator care cu vreo doi ani in urma punea pe Bacovia si Monica Gabor la egalitate,  ca „cele mai cunoscute persoane din Bacau). In a doua seara l-a adus pe „Vlad Chiriches” ca alta persoana celebra din Bacau in atentia spectatorilor.

Cel mai tare in cele doua seri a lipsit muzica – un sir nesfarist de fetite de care nu a auzit nimeni (ex. Carla’s Dreams, Lara Mocco Jo & Juju) s-au perindat pe scena pentru a canta melodii-stas: basul la maxim si o lalaiala continua. Publicul a acuzat o stare de plictiseala asurzitoare. Fireste ca toti solistii aveau replica inteligenta „Bacau, vrem sa auzim galagie” etc. Si nu-i vorba, galagie a fost. Mai putina muzica. Chiar daca au fost doua zile, a existat un flagrant dezechilibru intre ele – prima zi, chiar buna pe alocuri, a doua zi, cel putin proasta (de la 19.30 pana la concertul Andrei din jurul orei 23.00 nu s a auzit decat „galagie”!). Spectatorii si-au mai clatit ochii cu cateva vedete, tinerii s-au mai intalnit intre ei si nu doar pe Facebook, s-a mai rupt ritmul cenusiu si egal al zilei de provincie. Ne vedem la Zilele Bacaului…

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *