Search

Titularizare 2013 – 831 de candidati, 396 au obţinut note intre 7 si 10, 269 – note intre 5 şi 7. Cinci candidati au obtinut nota 10!

 Din cei peste 1.000 de candidati inscris pentru examenul de titularizare, au dat concurs in final 831 de candidati

Din judetul Bacau, au fost evaluate lucrarile a 831 de candidati, 5 lucrari fiind anulate. 396 de candidati au obtinut note intre 7 si 10, iar 269 de candidati, note intre 5 si 7. 5 candidaţi au obtinut nota 10. 166 de participanti au obtinut note sub 5. Rata de promovare (cel putin nota 5) inregistrata la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, din data de 30 iulie, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 79,55%.

Contestatiile se depun in perioada 5-6 august la sediul Inspectoratului Scolar al Judetului Bacau  (astazi, 5 august, imediat dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21.00, respectiv maine, 6 august, intre orele 8.00 si 15.00). Afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.
Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie să obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la  proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.         

Etapa I de repartizare va fi in perioada 9 – 12 august 2013, astfel:

– repartizarea in sedinta publica, la nivelul centrului de concurs/unitate de invatamant, a candidatilor care au obtinut cel putin media de repartizare 7,00 (sapte) la concursul din 2013, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata.

– repartizarea, in sedinta publica, a candidatilor cu media de repartizare minimum 7 (sapte), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de munca pe perioada nedeterminata, la nivelul centrelor de concurs in care au sustinut atat proba practica sau inspectia speciala la clasa in profilul postului, cat si proba scrisa sau in alte centre de concurs in care au sustinut proba practica sau inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Etapa a II-a de repartizare se va desfasura in data de 14 august 2013, cand vor fi repartizati in sedinta publica, la nivelul centrului de concurs/unitate de invatamant, candidatii care au obtinut cel putin media 5,00 (cinci) la concursul din sesiunea 2013, in ordinea descrescatoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante/rezervate publicate in vederea angajarii pe perioada determinata.

Repartizarea candidatilor pe perioada determinata in sedinte publice la nivelul inspectoratului scolar se va realiza in perioada 27-29 august 2013.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *