Search

BAC: La proba scrisa, la alegere, au absentat cateva sute de candidati din cei inscrisi

 Sesiunea august-septembrie  a Examenului de bacalaureat  2013 a continuat vineri, 30 august 2013, cu proba scrisă, la alegere, în conformitate cu filiera, profilul şi specializarea urmate.

Pentru profilul real din cadrul filierei teoretice, profilul tehnic şi profilul resurse natural şi protecţia mediului din cadrul filierei tehnologice, candidaţii au avut de ales între următoarele discipline: chimie, fizică , biologie, informatică. Candidaţii de la filiera teoretică, profilul umanist, de la filiera tehnologică, profilul servicii, şi de la filiera vocaţională, toate profilurile şi specializările, au avut de optat între geografie, filozofie, logică, economie, psihologie, respectiv sociologie.

Conform datelor transmise de Comisia județeană a examenului de bacalaureat, la proba de examen au participat 1.321  de candidați dintre cei  1612  înscrişi; 291 au absentat, iar 3 candidați au fost eliminați.

Afişarea rezultatelor va avea loc în ziua de 2 septembrie, până la ora 12.00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, de 2 septembrie, între orele 12.00 – 16.00. Contestaţiile se vor soluţiona în intervalul 3-4 septembrie, urmând ca pe 5 septembrie să se afişeze rezultatele finale.

prof. Claudua Merticaru, purtator de cuvant ISJ

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *