Search

Tinerii sunt invitati sa se inscrie in concursul de fotografie “Bacau 360 – turul virtual al judetului Bacau”

Asociația Divanul AdBlog lansează, în cadrul proiectului „Bacău 360 – turul virtual al județului Bacău”, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, un concurs de fotografie cu premii dedicat tinerilor băcăuani, în colaborare cu Asociația Liga Studenţească din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău și Consiliul Județean al Elevilor Bacău.

Astfel, tinerii care vor să contribuie la realizarea Bacau.360.ro, primul site de fotografie despre județul Bacău, și care doresc să câștige un aparat foto și o tabără de dezvoltare personală, sunt așteptați să își înscrie fotografiile pe www.divanul.ro, până pe 10 septembrie 2013 inclusiv. Preferăm participanți din rândul tinerilor (până în 35 de ani), care să nu aibă fotografia ca profesie. Pot participa și tinerii care învață în județul Bacău, nu numai cei care au domiciliul aici. Un participant poate trimite cel mult 5 fotografii.

Tema concursului este județulBacău, cu toate peisajele, clădirile, obiceiurile și personalitățile sale. Orice fotografie realizată în județulBacău, care se dovedește relevantă pentru a ilustra frumusețea patrimoniului local, este binevenită în concurs. Fotografiile trebuie trimise până la data de 10 septembrie inclusiv, la o rezoluție de cel puțin 2 megapixeli (pixeli: 1600 x 1200/1200 x 1600), pe adresa de e-mail contact@divanul.ro, împreună cu datele de contact și o scurtă descriere a fotografiilor.

Juriul este format din fotografi profesioniști, respectiv membri ai Divanului AdBlog și lideri ai studenților și ai elevilor, implicați și ei în desfășurarea concursului. Membrii Asociației „Divanul AdBlog” și oamenii din conducerea CJE Bacău și a Ligii Studențești nu pot participa. Totuși, elevii și studenții care fac parte din aceste organizații, fără a le coordona sau a fi implicați în organizarea concursului, au dreptul de a participa.

Premiile constau în trei aparate de fotografiat point-and-shoot de ultimă generație, plus trei locuri în teambuildingul de 3 zile (cazare și masă incluse) din cadrul proiectului Tineriada 2013, organizat de Liga Studențească Bacău. Câștigătorii vor fi anunțați în jurul datei de 15 septembrie. Premierea participanților se va face în cadrul evenimentului de lansare a site-ului www.bacau360.ro, în prezența autorităților locale.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Tinerii sunt invitati sa se inscrie in concursul de fotografie “Bacau 360 – turul virtual al judetului Bacau”

  1. amalia

    O idee foarte buna, asa or sa ajunga si la stranepotii nostri imagini ale urbei din vremea asta!

    Reply

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *