Search

Cauti un job? Adrese de site pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca

In vederea unei informari cat mai corecte si actualizate, ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presa, postat pe site-ul institutiei si trimis reprezentantilor mass media,  locurile de munca vacante declarate de angajatori.

Din data de 22 10.2013 va intra in vigoare noua prevedere introdusa prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale,  potrivit careia, angajatorii au obligaţia informarii agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.


        Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii,  http://www.semm.ro/LMV/home.seam  sau  reteua de cooperare intre serviciile publice de ocupare europene creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia, EURES  Romania,  http://eures.anofm.ro/

      Informatii suplimentare despre modalitatea de a cauta un loc de munca in tara si in strainatate pot fi accesate din pliantul Cauti un job? Cauta ANOFM! http://fii-informat.ro/sites/fii-informat.ro/files/cauti-un-job-anofm_0.pdf

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *