Search

Meci de infarct in derby-ul campionatului de handbal Stiinta Bacau si HCM Constanta. In final, egalitate!…

Daca cliseul „meci de infarct” se foloseste des si de multe ori inutil, aseara, aceasta sintagma, daca nu ar fi existat, ar fi trebuit sa fie inventata. Spectatorii au fost trecuti prin toate apele (transpiratiei, a emotiei) privind rezultatul final. In fata unei formatii foarte puternice, Stiinta, a avut mari momente de slabiciune, si multe momente de mare agresivitate

Asa cum o arata si scorul partida a fost extrem de echilibrata, dar HCM a fost echipa care a avut mult mai mult timp initiativa, conducand la un moment dat cu 10 la 6 in min. 16. Insa, Stiinta, trezita din pumni, a reusit sa restabileasca egalitatea si chiar sa preia pentru prima data conducerea, scor 13-12 in min. 24. Prima parte a actului secund a fost controlată de HCM, ducand formaţia de pe litoral pentru prima oara la o diferenta de cinci goluri, 26-21 in min.47. Finalul partidei, a fost pe muchie de cutit, Stiinta, cravasata de pe margine de antrenorul E. Voica, revenind in joc, cu o mai mult dinamism si incurajata frenetic de un public entuziast.
Insa Stiinta Bacau sufera mult la capitolul concentrare si al psihologiei jocului. Ratarile de tot felul au exasperat spectatorii – un exemplu concludent: la un moment HCM Constanta avea doar trei jucatori de camp, alti trei fusesera eliminati! Si totusi Stiinta a ratat nu a putut sa inscrie!!

In final a fost un rezultat de egalitate, care insa a nemultumit pe jucatorii bacauani, desi au fost condusi aproape tot meciul, ei au scapat victoria in mod copilaresc. O partida dramatica, care a demostat ca HCM Constanta inca ramane cea mai buna echipa din Liga Nationala de handbal. Insa campionatul e lung…
G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *