Search

PUYA la Balul Bobocilor din aceasta seara. Prezinta Mihai Mitoseru

Cel mai mare și mai important eneniment studențesc al toamnei din cadrul mediului academic bacăuan: Balul Bobocilor al Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău, cum spune Liga Studentilor, incepe in aceasta seara la ora 20.00

Gazdele evenimentului vor fi Mihai Mitoseru si THE MASK, iar invitatul special va fi PUYA. Evenimentul este sustinut de Romanian Top Models, Laser Top Events si Romanian Top Hits. Accesul in sala se va face incepand cu orele 19:15. Pretul unui biletului la intrare este de 20 de lei – studentii Universitatii V.Alecsandri au avut bilete de 15 lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *