Search

Dan Petrusca isi lanseaza, joi, la Centrul G. Apostu, volumul „Semne din carti. Simptome, nelinisti, paradoxuri, deriziuni”

O noua lansare de carte are loc joi in municipiul Bacau. Gazda va fi Centrul de Cultura „George Apostu” iar personajul principal este prof. Dan Petrusca, autorul unui volum cu nume inedit, „Semne din carti. Simptome, nelinişti, paradoxuri, deriziuni”

Volumul inteligentului si ironicului Dan Petrusca va fi comentat de prof. univ. Stefan Munteanu, de istoricul si criticul literar Constantin Calin si de lector. univ. Adrian Jicu. Seara de dialog va fi completat de atmosfera muzicala a Trio-ul ECHO, in componenta Ioana Balasa (flaut), Emil Stancu (oboi), si Mihai Badiu (fagot), printr-un microrecital cu lucrari de W.A. Mozart, Joseph Haydn si Leo Delibes.
Evenimentul va avea loc, joi, 28 noiembrie, la Centrul de Cultura „George Apostu” de la ora 17.00.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *