Search

Dupa trei planificari, PNL Bacau reuseste sa stabileasca programul vizitei de maine a presedintelui liberal Crin Antonescu

Putin haos in planificarea vizitei presedintelui liberal Crin Antonescu in Bacau. Initial evenimentul trebuia sa aiba loc acum o saptamana insa vizita a fost amanata din motive de program

Aseara liberalii au primit un anumit program, ca in aceasta dimineata la ora 9.00 sa se fixeze datele unui alt orar de lucru! Dupa ultimele indicatii oferite de Romeo Stavarache, programul lui Crin Antonescu in municipiul Bacau este urmatorul:
de la ora 12.00, Crin Antonescu si primarul R. Stavarache vor inaugura podul de la Margineni
de la ora 13.00, va avea loc sedinta de lucru a biroului executiv al PNL Bacau, la Centrul de Afaceri
de la ora 14.00, la Teatrul de Vara se va desfasura sedinta Delegatiei Permanente Judetene a PNL Bacau unde se va discuta despre: – reteaua lectorala si registrul votantului (liberalii au avut tema „pentru acasa” in aceasta chestiune; – despre alegerile europarlamentare; – despre buget; – programe de organizare.
de la ora 16.00, este programata o conferinta de presa la sediul PNL Bacau.
Desigur, orele pot sa sufere modificari in functie de „tensiunea” sedintelor!

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *