Search

P.S. Ioachim Bacauanul isi lanseaza, miercuri, la Univ. G. Bacovia, trei carti despre evolutia ortodoxismului!

PS Ioachim Bacauanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacaului, demonstreaza ca este nu numai un neobosit slujitor al ortodoxiei ci si un prolific scriitor…

Miercuri, 29 ianuarie, orele 17.00, in Aula „Moldova” a Universitatii „George Bacovia”, va avea loc lansarea volumelor „La déification de l’homme d’après la pensée du père Dumitru Staniloae”, „Cultul Cuvioasei Parascheva in Ortodoxie” si „Crestinismul abia incepe”, toate trei purtand semnatura Preasfinţitului Parinte Ioachim Bacauanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.
Cartile vor fi prezentate de prof. univ.dr. Ioan Danilă de la Universitatea „Vasile Alecsandri”, prof. Marius Manta, critic literar revista „Ateneu”, pr. Constantin Sturzu, consilier cultural al Arhiepiscopiei Iasilor, pr. dr. Nicolae Hurjui de la Catedrala „Inalţarea Domnului”, pr. Ciprian Burca, de la biserica „Buna Vestire” Bacau.
Evenimentul va mai cuprinde un scurt concert în interpretarea coralei „Episcop Melchisedec” a preotilor din Protopopiatul Bacau, alaturi de preot Iulian Musat si arhidiacon Ciprian Ignat.

Preot Constantin Gherasim

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *