Search

Eliza Noemi Judeu intr-o noua provocare personala: spectacol mut pe 2 martie!

Noncomformista Eliza Noemi Judeu, actrita a Teatrului Bacovia, continua seria de spectacole personale, incercand o noua varianta: teatrul mut!

In conferinta de presa sustinuta cu aceasta ocazie, artista bacauanca a motivataparitia acestui spectacol (si) prin „necredinta in cuvinte”. „In ultima vreme am incetat sa mai cred in cuvinte, vreau ca acest spectacol sa se adreseze , mai curand, sufletului”, spune Eliza Noemi Judeu, o actrita dotata cu multa fantezie si (in ciuda aparentei fragilitati) cu multa energie.
Intitulat „Calin (poveste moderna)”, spectacolul este inspirat din „Wunschkonzert”, de Franz Xaver Kroetz, si din „Calin (file din poveste)”, de Mihai Eminescu. Regia este semnata de Horia Suru, iar scenografia de Cristina Ciobanu.
Si ca ineditul sa fie desavarsit, in spectacol va juca, si fiul Elizei, Calin Theodor, elev in clasa a a V-a pian, la Colegiul National de Arta „G. Apostu”.
Avanpremiera va avea loc pe 28 februarie, ora 18, premiera este programata pe 2 martie, tot de la ora 18.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *