Search

„Niciun liberal bacauan nu va pleca la partidul lui Tariceanu”, declara Romeo Stavarache, presedintele PNL Bacau

Liveralii bacauani au avut, joi seara, o sedinta a biroului executiv in care s-a analizat situatia liberalilor in contextul iesirii de la guvernare

Sedinta a avut ca principale puncte de dezbatere problemele de strategie si viziune ale organizatiei judetene a PNL Bacau, dupa ruptura USL-ului din urma cu cateva zile. Liderul liberalilor bacauani, Romeo Stavarache, a informat conducerea judeteana despre hotararile comitetului executiv central si despre consecintele iesiri de la guvernare. Nimeni dintre liberalii bacauani care ocupa functii in conducerea partidului, in Parlament, in Consiliile locale si judetene nu si-a manifestat optiunea pentru noul partid infiintat de Calin Popescu Tariceanu, Partidul Reformator Liberal.
In sedinta de vineri a Consiliului Local, Romeo Stavarache a declarat pentru „Jurnalul de Bacau” ca: „Din PNL Bacau nu va pleca nimeni la partidului lui Tariceanu”.
De subliniat ca primarul Stavarache a fost unul din sustinatorii categorici pentru despartirea de PSD.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *