Search

Patru elevi eliminati la ultima proba din cadrul simularii examenului de bacalaureat

Astazi, 07.03.2014, a avut loc ultima proba scrisa, la alegere a profilului si a specializarii (biologie, chimie, economie, filozofie, fizica, geografie, informatica, logica si argumentare, psihologie etc), din cadrul simularii examenului de bacalaureat, la care s-au prezentat 4.544 de elevi din clasa a XII-a din județul Bacău (91.56%), 4 elevi fiind eliminați.

Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 14 martie. Rezultatele obţinute de elevi la simularea examenului de bacalaureat nu se consemnează în catalog. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *