Search

Dupa un meci unic, Stiinta pierde din nou in fata lui HCM Constanta – milioane de euro date de Primarie in zadar..

Milioane de euro date echipei de handbal – de catre Primaria Bacau – pentru a fi, permanent, a doua dupa HCM Constanta – cam asa ar suna una din concluziile meciului de aseara, un meci unic (fara exagerare) in istoria handbalului romanesc prin suspansul sau…Sa ai cu opt minute inainte de final, sapte goluri avans si sa pierzi pana la urma, asta demonstreaza ca echipa este foarte labila psihic…

Din nou, Stiinta Municipal Dedeman Bacau pierde, in finala Cupei Romaniei, in fata jucatorilor de la HCM Constanta dupa un meci care va ramane in istoria handbalului romanesc. cu doua prelungiri si cu prelungiri si la lovituri de la sapte metri.
Cheia partidei s-a jucat in minutul 53 cand Stiinta conducea cu 27-20 – a urmat o cadere totala, inexplicabila, astfel incat constantenii (care nu jucasera nimic pana atunci) au egalat: 27 – 27! in ultimul minut al partidei, Stiinta obtine un sapte metri in protestele ecipei de pe malul marii, Ghita bate, inscrie dupa care, in ultimele trei secunde Constanta obtine si ea un sapte metri..si egaleaza.
Urmeaza, original, patru (!) reprize de prelungiri de cate 5 minute, fara ca nicio echipa sa reuseasca sa se desprinda – reprize cu monete de mare tensiune,nervi, spectacol.
Loviturile de la sapte metri pareau nesfarsite, pana cand Ramba a tras in capul portarului constantean si meciul (in sfarsit) s-a terminat: 45 – 44 pentru HCM Constanta care castiga al saselea trofeu, in timp ce noi…
De remarcat cei doi portari bacauani, Raducu Tamas, Stefan Grigoras, care au tinut echipa bacauana in viata pe tot parcursul meciului.

Cele doua echipe:

HCM: Mihai Popescu, Ionut Stanescu — Laurențiu Toma (9 goluri), Bogdan Criciotoiu (2+1), Alex Csepreghi (1+3), Bogdan Șoldanescu, Marius Stavrositu (4+3), Marius Novanc (4), Albert Cristescu (1), Alexandru Simicu (11+1), Branislav Angelovski, George Buricea (3), Predrag Vujadinovic (1+1). Antrenor: Zvonko Sundovski.

Stiinta: Raducu Tamas, Stefan Grigoras — Mihai Bujor (2), Michelin Celestin, Cristian Ghita (7+2), Dragos Iancu, Ferreira Uelington Da Silva (2+3), Ionut Ramba (11+2), Ionut Rotaru (5+1), Martin Johannson (1), Victor Vartic, Cristian Fenici, Vladimir Rusia (2), Rares Paunică (1), Alexandru Tarita (5), Gabriel Bujor. Antrenor: Eliodor Voica.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *