Search

„Fundatia Miscarea Populara Bacau este singura organizatie, din tara, care nu are, inca, primari din PDL”, spune Mihai Platon

Destul de multi primari PDL din tara, si nume sonore, au facut pasul de inscriere in Fundatia Miscarea Populara – inscriere directa in Partidul Miscarea Populara ar insemna pierderea mandatului administrativ.

Antecamera Partidului Miscarea Populara, fundatia cu acelasi nume, este plina de primari portocalii – Emil Boc si Gheorghe Stefan sunt numele cele mai cunoscute. La momentul oportun, acestia vor face pasul spre inscrierea in partid. Invazia de primari din PDL – scopul principal prin care a fost infiintata fundatia – nu se regaseste si la Bacau. „Suntem singurul judet care nu are primari PDl inscrisi in fundatie”, spune Mihai Platon, presedintele Fundatiei Miscarea Populara Bacau. Motivele ar fi numarul redus de primari portocalii, insuficienta atractivitate a Miscarii Populare sau gasirea unei oportunitati: „Fundatia are in vedere, ca dupa alegerile europarlamentare, sa avem inscrisi cativa primari PDL din judet. Deocamdata suntem in discutii”, afirma Mihai Platon.
Marius Berila, presedintele organizatiei municipale Bacau confirma ca” Miscarea Populara s-a ferit sa racoleze membrii PDl. Majoritatea sustinatorilor nostri nu au mai facut parte din nicio formatiune politica”.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *