Search

„Cer mai multa transparenta institutiilor”, a spus prefectul Dorian Pocovnicu, astazi, la ceremonia de instalare

Dorian Constantin Pocovnicu a fost instalat, in aceasta dupa amiaza, in mod oficial, prefect al judetului Bacau. Ceremonia a avut loc in sala a mare a Prefecturii.

Noua prefect a fost instalat in functie de subsecretarul de stat de la Ministerul de Interne, chestorul principal de politiei, Florea Oprea. Acesta a dirijat asistenta cand sa ia loc si cand sa se ridice in picioare – de exemplu atunci cand noul prefect a citit juramantul, Florea Oprea, ca un dirijor de orchestra, a afacut semn asistentei: „Acum va rog, in picioare”. A fost, poate, singurul semn de culoare, intr-o ceremonie expeditiva.

Noul prefect a rostit cateva cuvinte de protocol, mai deosebite fiind chestiunea „trasparentei” (care a lucrat mai mult timp in massmedia locala): „Sunt o persoana care pune mult pret pe transparenta. Acolo unde nu o sa gasesc transparenta necesara voi trage la raspundere factorii responsabili”. Subsecretarul de stat a cerut noii echipe din fruntea prefecturii bacauane trei lucruri: lege, ordine si o echipa eficienta. Si multa munca”.
La ceremonie au participat Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean (si lider al organizatiei PSD judetene – noul prefect vine din randurile PSD) si mai multi sefi ai institutiilor judetene.

G.P.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *